Recenze

Souhrn recenzí produktu Dětská kola:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Skládací kolo DHS 2024 - model 2011

Skládací jízdní kolo jsem si vybrala z důvodu spíš zdravotních, protože jsem, pokud jsem byla v pořádku, byla zvyklá na kole jezdit. Kolo je lehké, snadno se ovládá, vše lze lehce nastavit, hlavně je skladné, lze složit do auta. Dlouho jsem na kole nemohla jezdit, bála jsem se pádu. Toto kolo mi vyhovuje a zatím zvládám. Vím. že pro sportovní jízdu pro náročné uživatele by asi nevyhovovalo, ale já jsem spokojená a doufám, že i nadále budu. Je velice pohodlné na kratší vzdálenosti, nebo pohyb po městě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.07.2011)

skladné, lehké, dobře se ovládá, je vhodné i pro starší ročník narození, nebo pro ty, kteří mají trochu strach jezdit na kole.

zatím nemám výhradu


Recenze Dětské kolo DHS Speedy 1603 16" - model 2018

Jedno z mála dětských kol, které má přední i zadní brzdu na řídítkách a né to stupidní torpédo na šlapání do zadu. Navíc to jsou "véčkové" brzdy, které umáčkne i malé dítě. Nechápu ostatní výrobce, které na kolo naserou hromadu odrazek, krytů a jiných ochraných prvků a pak tam daj dávno překonané brzdy, které nemají žádný brzdný účinek a i dospělej má problém je umáčknout. Jinak jsou asi všechna 16" dětská kola prakticky stejná, takže není moc co hodnotit. Za ty peníze super.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.09.2018)

Má obě "véčkové" brzdy Nemá "torpédo"


Recenze Dětské kolo KAWASAKI Classic 12" 2012

Doporučila bych dětem, které už umí šlapat. Rozhodně vyzkoušet předem. A hodně trpělivosti. Design je jedinečný...

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2015)

Kolo je krásné, bytelná kovová konstrukce. Syn byl u vytržení a tatínek taky :), než si na kolo syn sedl... Každopádně z pokojíku by ho nedal, úplně se zamiloval.

Za syna: Synovi budou 3 roky, na ničem šlapacím nikdy neseděl. Kolo je mu akorát, přesto mi přijde, že když na kole sedí, není schopen šlapat, protože šlapka "nahoře" se nikdy nedostane do takové polohy, aby ji sešlápl dopředu. Musel by ji chtít cíleně sešlápnout dopředu (opřít se a zabrat dopředu) a to je pro takhle staré dítě trochu složité. Pokud se do šlapky opře, automaticky se otočí dozadu - a tam je brzda. Snad jsem to dobře popsala. Přijde mi, že problém je buď v konstrukci šlapek nebo sedačky (sedí moc vepředu). Navíc plošky šlapek jsou docela malé a nožičky z nich padají. Určitě se to časem poddá, ale určitě si nepředstavujte (jako já), že se dítě naučí jezdit snadno. Možná se to nepoddá, ve všech bazarových inzerátech se psalo, že kolo je minimálně jeté... Za maminku: Kolo je zatraceně těžké... Rám je kovový, ale všechny "motorkářské" vychytávky jsou plastové. Nevím, jak moc je tenhle plast odolný, ale trochu se děsím toho, až bude první bouračka.


Recenze Dětské kolo DHS Miss Twenty 2004 20" - model 2015

toto kolo se nám líbilo jak barevně takkonstrukcí perfektně jezdí ještě se dcera na něm učí,ale je spokojená má i perfektně řešený stojánek u kola prostě různorodá nabídka s které se dá vybírat a personál je milý a ochotný poradí vysvětlí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.10.2016)

pěkně barevné dcera potřebovala nové větší kolo a dobře se naněj nastupuje


Recenze Dětské kolo DHS Speed 1603 16" - model 2017

Pěkné kolo, jenom přišla prasklá krytka, na šroub zadní osy kola, a druhá chyběla úplně. Dále byl poškozen šroub řídítek. (Hluboké rýhy) Za toto asi insportline nemůže, ale chtělo by to kontrolovat zásilky. Nejedná se o nic, proč bych zboží vracel.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.09.2017)

Pěkné kolo za rozumnou cenu


Recenze Juniorské dívčí kolo Galaxy Ruby 24"

Super obchod.Děkuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2015)

Kolo je krásné,přístup přes Váš internetový obchod kvalitní hlavně online rádce...super věc!!!!!!Velmi mi paní pomohla byla vstřícná a ochotná a o produktech měla skvělý přehled!!!!


Recenze Juniorské kolo KAWASAKI Massive 20" 2012

produkt vůči ceně dobrý

Celkové hodnocení: 7.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)

Cena a provedení

váha kola !!!!


Recenze Juniorské kolo DHS Cityline 2414 24" - model 2012

kolo bych doporučila: dítě na něm sedí s rovnými zády, neleží! pohodlné sedlo zdarma jsme obdrželi bezpečnostní helmu na kolo, dítě se hned učí spolu s kolem helmu používat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.08.2013)

na kole není štangle má stojánek,blatníky a nosič, dobře vybaveno pohodlné sedlo blatníky a kryt nejsouplastové kolo nebylo příliš drahé

obtížněji šlo namontovat dinamo na přední kolo obtížně šla dofouknout kola obdržela jsem kolo jiné barvy, která v nabídce nebyla přestože kolo má odlehčený rám, je celkem těžké


Recenze Dětské kolo DHS Kreativ 2014 20"- model 2012

Kvalitní prostředek pro maluo začínající cyklistku!Rád doporučím ostatním známým!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.03.2013)

Kvalitní produkt za příznivou cenu.

Dynamo ke světlu je trochu slabší článek!Hlavně zajištění u kola při svícení!


Recenze Dětské kolo DHS Daisy 1402 14" 4.0

Super, dcera na něm hned začala jezdit, protože se jí hrozně moc líbí. Je fakt hezké, ale mohlo by být trochu lehčí. Na druhou stranu, dcera to ušlápne, takže ok. Je to její první kolo se šlapkami a během pár hodin se na něm naučila skvěle jezdit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.02.2019)


Recenze Dětské kolo DHS Miss Fourteen 1404 14" - model 2015

tento výrobek jsem si vybral kvůli ceně a jeho vzhledu, jelikož jsem ve svém městě nesehnal tak hezký a levnější výrobek pro svoji vnučku.... a ač je začáteční z mého dárku k narozeninám jejim má velkou radosta a je velice spokojená......produkt rozhodně bych doporučil ale je asi vhodnější pro již mírně pokročilejší děti a ač vnučka je tříletá začátečnicí jsme velice spokojeni s výrobkem protože je velice učenlivá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.07.2015)

výrobek je hezký kvalitní a cenově lepší o proti podobným výrobkúm u jiných prodejců

žádné zápory jsem na výrobku neshledal


Recenze Dětské kolo DHS Miss Sixteen 1604 16" - model 2015

Všem toto kolo doporučuji! naše dcera je nadšená! Jezdí se ji na něm krásně, lehko se ji ovládá, není ani těžké, toho jsem se trochu bála... Ale hlavně je velmi kvalitní a krááááááásné!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2015)

Nejen že je kolo krásné designem, ale je kvalitně vyrobené. Nízký rám malé holky jistě ocení. Košíček taky velmi potřebný :-) Celý výrobek je dokonalá! vše funguje jak má, hlavně brzdy!


Recenze Dětské kolo DHS Climber 2042 20" - model 2012

jsme velmi spokojeni. Kolo přesně splňuje účel pro který jsme ho koupili. Velká výhoda je že určitě minimálně dvě sezony ho dcera bude mít díky tomu že to má již 18rychlostí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2014)

Velikost rámu ( dceři je sice již 9 let ale je drobné a malé postavy) 18 rychlostí.

žádné


Recenze BMX kolo Capriolo Totem 20" - model 2019

Kvalita kola mě mile překvapila a vzhled ještě víc. Model 2019 Orange Black je opravdu moc pěkný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2020)

Velmi pěkný vzhled - model 2019 Orange Black. V dané cenové kategorii slušné komponenty. Dobře sestavené a seřízené.


Recenze Juniorské kolo DHS Kreativ Citystyle 2414 24" - model 2015

Jízdní kolo zatím nepoužíváme, bude to dárek pod stromečkem. Zkontrolovali jsme pouze úplnost zásilky. Takovéto kolo ve větším provedení máme již druhý rok (nepamatuji si jak dlouho) a jsme s ním velmi spokojeni, proto bych ho doporučila i jiným zájemcům.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2015)

Vyhovuje potřebám mé vnučky Cenově dostupné


Recenze Dětské kolo DHS Miss Fourteen 1402 14" - model 2012

Kolo pekne,moc pekne,dcerka mela radost,spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2014)

Kolo je hodne tezke,male dite je tezko utahne,coz je skoda a pri sestavovani jsme zjistili ze jsou zprohybane blatniky...musel manzel trochu narovnat, pri slapani je docela vule a mozna slapky trochu delsi


Recenze Dětské kolo DHS Kreativ 2041 - model 2011

Kole se nám líbilo vzhledově a vyhovovalo našim potřebám.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.03.2011)

Kolo je perfektní pro kluky, modernía plně dostačující.

Pro měnší děti je kolo docela težké a chybí blatníky, které je nutno dokoupit.


Recenze Dětské kolo DHS Princess 2002 - model 2011

Vybrali jsme kolo pro naši 7letou dceru k jejím narozeninám,ještě ho chuděra nemohla vyzkoušet,protože je stále nemocná,ale už se velmi těší,až bude lepší počasí a na kole vyrazí.Moc se nám líbí barva a celkové provedení,navíc ocenuji doplńky,které jsme k němu dostali ,včetně dárečku.Trochu jsme se obávali velikosti,zda trefíme tu správnou,ale naštěstí jsme se trefili dobře a dcera bude toto kolo využívat velmi dlouho.V žádném jiném obchodě jsme nenašli tak kvalitní kolo za tak příznivou cenu.Jsme velmi spokojeni a toto kolo doporučuji pro holčičky co rádi jezdí na kole a chtějí se líbit,je opravdu velmi hezké.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2012)

hezký vzhled kola,kvalitní provedení,velmi příznivá cena

nic


Recenze Dětské kolo DHS Prince 2001 - model 2011

jelikoz mam nevidomou 8letou holcicku,tak jsem vybirala produkt co nejjednoduzsi.proste bez prevodu,a aby jsem tam mohla dat i pridavna kolecka.s kolem jse moc spokojena dcera presla s tandemoveho kola na tohle a myslim ,ze ji to moc jde.kolo ma dobre jizdni vlasnosti,vse jde tak jak ma jit,slapani jde zlehoucka,dcera se nemusi drit ,jak byla zvykla z dvojkola.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.04.2013)

super kolo,velmi dobre jizdni vlastnosti

nemam nic


Recenze Dětské kolo Barbie 16"

Vybrala jsem si ho protože je to krásné holčičí kolo..Dceři se na něm jezdí moc dobře a je super ,že obě brzdy jsou na řidítkách.Dodání kola bylo rychlé do dvou dnů až domů.První mi zavolali a domluvili se se mnou kdy budu doma,doručovalo mi to PPL.Je super že na stránkách u kol je tabulka s údaji , které kolo je vhodné v kolikati letech a na jakou výšku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.04.2011)

Je nastavitelné brzdy na řidítkách Batoh na řidítkách je super

Pokud si ho chcete koupit předem si vyžádejte český návod na sestavení kola jelikož já jsem ho tam neměla a ikdyž mi ho měli poslat na email tak do dneška neposlali a kolo už mám 10dnů doma a sestavené svépomoci bez návodu.


Recenze Dětské kolo DHS Kid Race 1601 16" - model 2013

Vysoká kvalita za rozumnou cenu o proti jiným modelům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.11.2013)

plechové blatníky výbava o proti jiným modelům celkově velice dobře zpracované v předu košík vzadu nosič CENA

nemá vpředu ani vzadu bezpečnostní odrazky nemá stojan, ale dá se dokoupit kolo je přizpůsobeno na stojan


Recenze Dětské kolo DHS Kreativ 2041 - model 2011

Cenová dostupnost, hezký vzhled.Vše je v pořádku pro tuto věkovou kategorii dětí, až na tu váhu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.06.2011)

Kompletní seštelování brzd a přesmykačů a rychlá příprava k plnému využítí po dopravě po pár minutách.

Váha.


Recenze Dětské kolo DHS Kid Racer 2001 20" - model 2014

koupila jsem kolo 6leté holčičce - bude to její třetí velikost kola záměrně jsem chtěla bez řazení a s "torpédem" aby se s kolem opravdu zžila... až teprve další velikost bude s přehazkou a oběma brzdami

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2015)

jednoduché ovládání


Recenze Dětské kolo DHS Miss Twenty 2002 20" - model 2012

Máme v bílo-fial kombinaci, krásné provedení, za tu cenu jsme spokojeni. Dobře zabaleno.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2014)

Máme v bílo-fial kombinaci, krásné provedení, za tu cenu jsme spokojeni. Dobře zabaleno. Vhodné pro děti od6ti let, výšky 125 cm


Recenze Dětské kolo DHS Speed 1601 16" - model 2016

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2017)

Pro dítě 4 roky ideální poměr kvalita cena. Dílenské zpracování na jedničku, žádné ostré hrany, pohodlí. Kolo je předmontováno sice v krabici, ale je to o namontování šlapátek dotažení 4 šroubů a je hotovo. Design perfektní. Dítě sedí vzpřímeně, žádné hrbení. Opěrná kolečka jsou sice obyčejná plastová kloubová, ale předpokládám, že je zas tak dlouho užívat nebudeme a brzy se odmontují. Nicméně jsme z kola nadšeni a syn také.

Plastová láhev na řídítkách asi nemá opodstatnění. Plnění nebo pití prostě nepřichází v úvahu, obsah by se jistě vylil kam nemá. Je to spíše taková atrapa.


Recenze Dětské kolo Kawasaki Juroku 16"

Pro pětiletého prcka ideální stroj, součástí jsou i kolečka, což je dobře, protože na rozdíl od původního menšího kola ještě nedosáhne na zem. Designově moc hezké kolo, je kterému lze dokoupit přilba ve stejných barvách.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.03.2020)


Recenze Dětské kolo DHS Kid Racer 1403 14" - model 2015

Velice jsem byl nad kvalitou tohoto výrobku překvapen.Za slušné peníze koupíte opravdu kvalitní výrobek.S kvalitního materiálu,který je pro používání dítěte opravdu dostačující.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.04.2015)

Kolo DHS je opravdu poctivý výrobek za velice dostupné peníze je opravdu moc dobrá kvalita.Pokud chcete kvalitu rozhodně doporučuji nebudete zklamáni.

žádné


Recenze Celoodpružené kolo DHS Blazer 2645 26" - model 2014

Kolo jsem koupil k narozeninam pro sveho 10leteho syna.Syn je nadseny a prvni dojmy jsou kladne.Urcite muzu doporucit.Jedine co bych vytkl,byl praskly plast na ukazateli razeni na prave srane a po dukladne prohlidce predni ozubena kola retezu (nektere zuby jsou polovicni a zpracovani je dost hrozne)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.03.2015)

cena,rychlost dodani


Recenze Celoodpružené kolo DHS Kreativ 2641 - model 2013

Kolo mám jen týden-zatím vše dobré(pro lepší posouzení by bylo jistě namístě hodnotit po půl roce)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.04.2014)

V rámci nízké ceny výborná kvalita! Atraktivní vzhled! Kolo překvapuje nízkou váhou! Svary a komponenty precizně odvedeny!

K řazení převodů není stupnice,ale jen načrtnutý výsek-je to však snadné naučit se ovládat během první jízdy.


Recenze Celoodpružené kolo DHS 2445 Matrix 24" - model 2013

Hledala jsem kolo pro vnuka a žádné se nám moc nelíbilo, až jsem našla kolo podle našich představ. Kolo bylo v krátkém čase doručeno na prodejnu, kde jsme si ho osobně převzali. Prodejnu i kolo doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.12.2013)

Super komunikace Kolo bylo mimo Prahu, dovezli v krátkém čase Udělalo pod stromečkem velkou radost

nevím